P r o d u c e n t e r

Glamour. Hantverk. Passion.

V i r e p r e s e n t e r a r f y r a p r o d u c e n t e r i C h a m p a g n e .

Tolv generationer av gränslös
kärlek till vingårdarna och vinet.

I den lilla byn Venteuil, nära Épernay driver Fabien och Hélène vingården med egen odling och tillverkning. 1928 skapade Armand Grumier husets första champagne och lämnade över facklan till sin son Maurice, när han 1945 kom tillbaka från kriget. Vinodlingarna består av 2 hektar och är till största delen Pinot Noir och Meunier.

Ett extraordinärt champagnehus
med anor från historiska tider.

Huset Champagne de Venoge exporterar idag sin champagne till över 40 länder till noga utvalda butiker, restauranger och importörer. De stoltserar även med en riktig skatt i sin imponerande vinkällare där det idag finns nära 20.000 årgångschampagner.

Bertrand Lilbert är en av de stora stjärnorna i Côte des Blancs.

Vingården ligger i Cramant, en by som är klassificerad högst upp i hierarkin av Grands Crus i Champagne, i det berömda Côte des Blancs. Ägorna är exklusivt dedikerade till Chardonnay och sträcker sig huvudsakligen över Cramant, men även över två närliggande byar: Chouilly och Oiry.

Utsökt champagne gjord med kvinnlig välbalaserad touch.

Champagne Griffon-Trichet är en hållbarhetscertifierad odlare belägen i Hermonville en knapp mil nordväst om Reims i Champagne och är en vinodlarfamilj sedan tre generationer tillbaka. En av sakerna som är unika med Griffon-Trichet är att de sedan starten använt sig av kvinnliga vinmakare.